Gaur urtebetetze tarta eder eta goxoa dakarkizuet, gainera ez dugu laberik erabiliko. Osagai desberdinekin egin daiteke, txokolate zuria, beltza...
Benetan goxo goxoa dela!
Probatzeko prest? Goazen ikustera zein osagai beharko ditugun:
OSAGAIAK

- Gailetak laukizuzen itxurarekin.
- Gurina
- Azukrea
- Esnea
- Kakao (calacao edo nesquik)
- Txokolate tableta
MATERIALAK:
- Ontzi karratu bat edo bandeja bat
- 3 ontzi txiki
- 3 kolara txiki
- Mikrouhina
PROZEDURA
1- Ontzi txikitxo batean esnea mikrouhinean epeldu eta goizero bezala kakao koilakarada bat botako diogu. Gero eta kakao gehiago bota orduan eta txokolate zapore gehiago izango dute gure gailetek. Primeran irabiatu.
2- Bigarren ontzi txikian gurina eta azukrea nahastuko dugu. Kantitateak berdin du. Gero eta azukre gehiago orduan eta goxoagoa, baina kontuz gero hortzak ondo garbitu!

3- Ontzitxoak prest ditugunean hasiko gara gailetekin. Hartu gaileta bat eta esnea eta kakaoa dugun nahasketan murgildu.

4- Ondoren gure ontzi handian edo bandejan jartzen joango gara, bata bestearen ondoan.
6- Kapak txandakatzen joango gara. Nahi besteko altura daukagunean hirugarren ontxitxoa hartu eta txokolate tableta erdia urtu egingo dugu. Horretarako mikrouhinean 10 segunduz sartu eta irabiatu. Berriro ere 10 segunduz sartu eta irabiatu. Horrela guztiz urtuta egon arte. KONTUZ! Denbora luzez sartzen baduzu mikrouhinean erre egingo da eta gustu txarra izango du.
ZORIONAK ZURI!
ZORIONAK BETI!
ZORIONAK LAGUNTXO
ZORIONAK BETI!
No hay comentarios:
Publicar un comentario